22 okt

Wiie! Nästa vecka på tisdag släps pll igen! Hört att det ska vara det sista avsnittet och att det blir 2 tim långt!! Längtar extremt mycket^^ Kollar ni också på pll?

Kommentarer
Postat av: Emma

Svar: Varför tipsa om din egen blogg som om du vore någon annan? Eller är det bara en slump att din mailadress och bloggen du tipsar om har samma namn? Lämna istället en trevlig kommentar så kommer folk med glädje besöka din blogg. Ärligheten varar längst!

Svar: Åhhh vad gulligt! Jag ska förklara, jag har en lillasyster och hon sa igår "Åhhh har du en blogg då ska jag tipsa om den till alla", såklart trodde jag inte att hon menade allvar men det gjorde hon visst och vi har samma mejl adress det är det som är grejen så det är därför! Kram!!
joy

2013-10-14 @ 17:24:07
URL: http://fames.se/emmalindblom
Postat av: Julia

Det är ju inte det absolut sista avsnittet utav PLL, det är ju halloween specialen dom har varje år. Och att det skulle vara två timmar långt tror jag inte? PLL är redan förnyad för säsong 5 dessutom :)

2013-10-14 @ 20:24:27
Postat av: Josefin Berenslöv

Åhh Jag längtar såå tills detta, det är typ det jag har väntat på i någon månad nu. Ska bli så spännande! Man får ju hoppas att det inte är det sista avsittet också :)

Svar: Ja ellerhur man vill bara ha mer men det skulle vara ganska roligt att få veta slutet ändå ;) Gaaahhh det är så spännande!
joy

2013-10-16 @ 21:57:00
URL: http://josefinberenslov.blogg.se
Postat av: Julia

Det är inte sista avsnittet av PLL, det är bara halloween specialen. Fortsättningen på säsong 4 fortsätter i vår nästa år och sen är den redan förnyad för en femte säsong! Har dock inte hört något om att avsnittet ska vara två timmar långt men man kan ju alltid hoppas ;)

Svar: Jaha, jag hoppas då att det inte är slut! Och det skulle ju vara grymt om det var 2 timmar..hahah skulle typ dö av spänning då!
joy

2013-10-20 @ 18:08:03
:

Ditt namn:
Klicka om du vill spara ditt namn★

E-mail adress: (syns inte)

En hemsida du vill länka:

Din kommentar:

Trackback
Augusti September Oktober November


joys.webblogg.se